Ogbonna sendte Liverpool ud af FA Cup'en i det 120. minut

Af Jeppe Augustsen
09.02.2016 Kl. 22:22
Angelo Ogbonna steg til vejr i det sidste minut af den forlængede spilletid og sendte Liverpool ud af FA Cup'en.

Efter et 0-0-resultat på Anfield i slutningen af januar måtte Liverpool og West Ham ud i en anden kamp i FA Cup'ens fjerderunde.

Jürgen Klopp havde valgt flere af de unge spillere, og det skulle vise sig, at de sagtens kunne spille op med de store drenge fra West Ham.

Hjemmeholdet var tæt på at bringe sig i front efter et kvarters spil, men Joey O'Brien måtte se sin afslutning blive afvist af stolpen. Små tyve minutter senere var det så gæsternes tur til at ramme træværket, da Philippe Coutinho sendte bolden afsted.

Det lignede dermed, at de to mandskaber skulle gå til pause med 0-0, men i de døende sekunder af første halvleg bragte Michail Antonio værterne i front med et flot mål, hvor han helflugtede bolden over i det lange hjørne uden nogen chance for Simon Mignolet.

Få minutter inde i anden halvleg blev Christian Benteke nedlagt kort uden for feltet, og Philippe Coutinho skulle tage sig af frisparket, som han sendte under muren og ind bag Darren Randolph i West Ham-målet.

Med en halv time igen satsede Jürgen Klopp offensivt med indskiftningerne af Daniel Sturridge og Divock Origi. Herefter bølgede kampen frem og tilbage i et intenst tempo med chancer i begge ender.

Det lykkedes dog hverken for West Ham eller Liverpool at score yderligere i den ordinære spilletid, og derfor skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her fik Christian Benteke en gylden mulighed for at gøre det til 2-1, da han fik en friløber, men Darren Randolph diskede op med en flot redning.

I det allersidste minut af den forlængede spilletid fik West Ham en dødbold, og her udnyttede de Liverpools store svaghed. Angelo Ogbonna steg til vejrs og gjorde det til 2-1.

Dermed er The Hammers videre til FA Cup'ens femte runde, hvor de skal møde Blackburn.