Nedturen fortsætter for Koeman: Arsenal nedlagde Everton på Goodison Park

Af Jeppe Augustsen
22.10.2017 Kl. 14:31
Det endte med at blive en målfest på Goodison Park, da Arsenal gæstede Everton.

Det endte med, at mange Everton-fans udvandrede fra Goodison Park langt før tid, da Arsenal besejrede The Toffees med 5-2.

Wayne Rooney sørgede ellers for en god start til hjemmeholdet. Efter 12 minutters spil bragte han nemlig værterne i front efter et flot skud kort uden for feltet.

Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg, og der var også chancer i begge ender. Kort før halvleg lykkedes det gæsterne at bringe balance i regnskabet, da Nacho Monreal var hurtig på en returbold fra Jordan Pickford og sparkede bolden i mål.

I det 53. minut sendte Alexis Sanchez et indlæg ind i hovedet på Mesut Özil, der scorede et sjældent hovedstødsmål til 2-1.

Med godt 20 minutter tilbage kampen blev vilkårerne for at komme tilbage sværere for Everton. Idrissa Gueye modtog sit andet gule kort efter en tackling på Granit Xhaka og måtte derfor gå tidligt i bad.

Derefter dominerede Arsenal, og med et kvarter tilbage af opgøret blev kampen lukket med Alexandre Lacazettes mål til 3-1.

I kampens overtid kom der tre mål. Aaron Ramsey gjorde det først til 4-1, og efter en fejl af Petr Cech fik Oumar Niasse reduceret, og til slut lukkede og slukkede Alexis Sanchez til 5-2.

Med nederlaget befinder Everton sig nu under nedrykningsstregen, mens Arsenal med de tre point kravler op på femtepladsen.