Monreal skaffede Arsenal vigtig sejr - Leicester i problemer

Af Mathias Stage
26.04.2017 Kl. 20:47
Arsenal slog onsdag aften Leicester og Kasper Schmeichel med 1-0 på Emirates Stadium.

Det var ikke en flot kamp og ingen af holdene virkede specielt veloplagte på trods af opgørets vigtighed. Ikke desto mindre, så endte det hele med 1-0 til Arsenal over Leicester City.

Hjemmeholdets publikum kunne ånde lette op fire minutter før de 90 minutter var gået, da backen Nacho Monreals skud endte i nettet bag Kasper Schmeichel. Det var en smule heldigt og meget forløsende for The Gunners.

Bolden ramte Leicester-forsvareren Robert Huth i brystet på vejen mod mål og blev rettet af – og det endte altså med at afgøre kampen.

Og som altid overlod Leicester Cty spillet til sin modstander. Det betød, at Arsenal i store dele af første halvleg spillede tæt omkring Leicesters felt. Alexis Sanchez kunne have gjort det til 1-0 tidligt, men var uskarp.

Leicester var dog heller ikke uden chancer i kampen. Riyad Mahrez tvang en stor redning ud af Petr Cech i første halvleg og havde desuden en straffesparksappel i overtiden, der blev afvist.

Med sejren til Arsenal er The Gunners på sjettepladsen i Premier League, kun tre point bag Manchester United og fire point bag Manchester City på fjerpladsen. Liverpool, der er nummer tre, er seks point foran Arsenal, men har også to kampe mere. Leicester er nummer 15, seks point over nedrykningsstregen.