Mesut Özil reddede Arsenal i uskøn affære på Riverside

Af Gustav Tornby
17.04.2017 Kl. 20:51
En sen scoring af Mesut Özil gav Arsenal en vigtig sejr i kampen om top fire i Premier League.

Det har så sandeligt ikke været specielt morsomt at være Arsenal-fan de seneste par måneder.

The Gunners har blot hentet én sejr i Premier League siden 11. februar – en dårlig stime, der har betydet, at Arsene Wengers tropper forud for mandagens kamp mod Middlesbrough lå på en syvendeplads.

Alexis Sanchez kunne dog bringe lidt glæde til de medrejsende Gunners, da chileneren bragte gæsterne på 1-0 på et frispark i slutningen af anden halvlegeg.

Modsvaret fra Middlesbrough kom kort efter pausen, hvor Alvaro Negredo sparkede Boro på 1-1 efter et fremragende oplæg fra Stewart Downing.

I perioden der fulgte var der chancer i begge ender, men vi skulle vente hele 20 minutter, før den næste scoring faldt.

Det skete, da Alexis Sanchez inde i Middlesbrough-feltet fandt Aaron Ramsey, der med brystet lagde den af til Mesut Özil, som sparkede den i kassen til 2-1, der også blev kampens endelige stilling.

Resultatet betyder, at Arsenal er à point med Everton på sjettepladsen.