Mesterskabskurs: Leicester nedlagde City på Etihad

Af Redaktionen
06.02.2016 Kl. 14:44
To gange Robert Huth og en gang Riyah Mahrez sikrede Leicester en 3-1 sejr over Manchester City.

Kampen startede i højt tempo og det var på mange måder en start, der definerede resten af opgøret. Et positivt Leicester-hold og et City-hold, der ikke rammer dagen.

Riyah Mahrez lagde bolden ind omkring det lille felt efter kun tre minutters spil og her stod forsvarsspilleren Robert Huth totalt umarkeret og han kunne sende bolden ind i højre side af Joe Harts mål til 1-0.

Leicester fortsatte de gode takter i det første 20 minutter. Både Mahrez og Jamie Vardy havde begge gode muligheder, men kunne ikke udbygge føringen tidligt i kampen.

Manchester City kom bedre med efterfølgende. I første halvlegs slutning var det primært The Citizens, der skabte muligheder. Sergio 'Kun' Agüero snød Robert Huth på baglinjen og sendte den ind foran mål, hvor der desværre ikke var en lyseblå til at sparke bolden ind i Schmeichels mål.

I starten af anden halvleg fortsatte eventyret for Leicester, som ikke mange havde spået en chance for at skabe det her resultat. Riyah Mahrez lavede et par hurtige fodskift, snød Demichelis og sendte den ind bag Joe Hart fra kanten af feltet.

Det blev også 3-0 senere i kampen. Efter 60 minutter kom Robert Huth højest og headede bolden ind til 3-0! Tyske Huths andet mål i kampen og anden gang, at han får lov at stå helt umarkeret foran Citys mål.

I slutningen af kampen var Manchester City farligst, mens Leicester dog lurede i kontrafasen. Vardy og de andre kunne have scoret endnu flere mål, men det var City, der til sidst fik reduceret, da Sergio Agüero headede den ind fra et Otamendi-indlæg.

Selvom City forsøgte sig, så blev det ikke til flere mål. Leicester slår Manchester City 3-1 på Etihad Stadium.

Leicester City er nu seks point foran Manchester City i toppen af Premier League.