Mané udvist i City-storsejr

Af Mads Gluud
09.09.2017 Kl. 13:32
Liverpool fik en ordentlig lussing, da City bankede dem 5-0 på Etihad. Mané blev udvist i første halvleg.

Der var dømt topopgør, da City tog imod Liverpool på Etihad Stadium.

Men resultatet blev bestemt ikke derefter i en kamp, der vil blive husket for en aktion i slutningen af første halvleg.

Kampen startede ud uden det store drama, og der var få chancer.

Men efter 24 minutter blev Sergio Aguero spillet fri i dybden af De Bryune, hvor han rundede Mignolet og scorede til 1-0 og blev dermed den ikkeeuropæisk spiller med flest mål nogensinde.

Liverpool ville også være med, og Salah kom alene igennem i højre side, men tabte kampen mod Ederson.

Den afgørende aktion kom imidlertid efter 37 minutter. Mane fik en friløber, men kom for sent og ramte en fremadstormende Ederson i hovedet.

Dommer John Moss var ikke i tvivl og udviste Mane efter 37 minutter

Ederson blev efterfølgende båret ud efter næsten ti minutter i græsset, og Bravo blev skiftet ind.

Inden pausen skulle tingene blive endnu værre for Liverpool. De Bryune lavede endnu en assist med et indlæg til Gabriel Jesus, der let headede bolden i kassen til 2-0.

Efter pausen blev Oxlade-Chamberlain skiftet ind til sin debut, men lige lidt hjalp det.

Forsvaret blev nemlig kort tid inde i anden halvleg endnu engang revet midt over otte minutter inde.

Fernandinho spillede en bold i dybden til Aguero, der uselvisk smed den videre i bedste FIFA-stil til Jesus, der let scorede til 3-0.

Og med et kvarter igen scorede indskiftede Sané også til 4-0 og 5-0 og toppede en rigtig, rigtig dårlig eftermiddag for Liverpool.

Det sluttede 5-0, og Liverpool er nu på 5. pladsen, mens City ligger nummer 1.