Mané: Skal fortsætte mod Leicester

Af Lasse Callesen
21.02.2017 Kl. 18:14
Sadio Mané vil se Liverpool-holdet fortsætte i samme stil mod Leicester som man gjorde i sejren over Tottenham.
Liverpool er i gang med en periode på 16 dage uden en kamp. Efter sejren over Tottenham i starten af februar møder man i weekenden Leicester City. Ifølge stjernen Sadio Mané, så var sejren over Tottenham på 2-0 en milepæl i Liverpools sæson, der havde fået en skidt start på 2017. Mané opfordrer således til, at man fortsætter i samme stil mod Leicester:

– De seneste uger var svære og det var tydeligt hvorfor. Men vi stoppede ikke med ar arbejde i den periode og det var vigtigt, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Men da vi genfandt formen mod Tottenham, og måden vi gjorde det på, tænkte vi: 'Vi er tilbage, så nu skal vi fortsætte sådan her.' Vi skal spille kampen mod Leicester med den samme attitude.

Liverpool tørner sammen med de nedrykningstruede mestre fra Leicester på mandag på King Power Stadium.

Sadio Mané rejste til African Nations Cup i sidste måned, hvor han og Senegal fik en god start.

I gruppespillet scorede han to mål, men i den første knockout-runde blev han skurken ved at brænde det afgørende straffespark.

Han vendte dermed tilbage til Liverpool, og i kampen mod Tottenham blev han den store helt med sine to scoringer i 2-0-sejren.