Mané sikrede Liverpool-sejr på Anfield

Af Jeppe Augustsen
19.08.2017 Kl. 15:51
Sadio Mané blev kampens eneste målscorer, da Liverpool slog Crystal Palace med 1-0.

Der var debut til Andy Robertsson, da han startede inde i stedet for Alberto Moreno i dagens hjemmekamp mod Crystal Palace.

Det var Liverpool, der satte sig på spillet fra kampens start, men havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer.

James Milner kom frem til kampens første store chance, men hans afslutning sad lige på Wayne Hennessey, og derfor endte første halvleg uden mål.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Christian Benteke en kæmpe mulighed for at bringe gæsterne i front, men belgieren sparkede bolden langt over mål.

Liverpool sad også på spillet i anden halvleg, og i det 73. minut lykkedes det The Reds at få sparket bolden i mål, da Sadio Mané fik prikket bolden ind bag Wayne Hennessey.

Værterne havde flere gode muligheder for at udbygge føringen, men det endte ikke med flere mål på Anfield.