Mané og Coutinho på tavlen i Liverpool-sejr

Af Jeppe Augustsen
22.10.2016 Kl. 18:27
Sadio Mané og Philippe Coutinho scorede de to mål, da Liverpool slog West Bromwich med 2-1 på Anfield

West Bromwich var i dag på besøg på Anfield, men The Baggies endte ikke med at kunne rejse hjem med point i bagagen.

Efter 20 minutters spil bragte værterne sig i front, da Roberto Firmino fandt Sadio Mané på et indlæg, der kunne flugte bolden ind bag Ben Foster.

Et kvarter senere blev føringen udbygget til 2-0. Philippe Coutinho modtog bolden i venstre side af feltet og bragte sig i en god skudposition efter en skudfinte, hvorefter han lagde bolden ind ved nærmeste stolpe.

Liverpool dominerede hele første halvleg og i den første halve time i anden halvleg, hvor de havde flere gode muligheder for at score.

I stedet for en 3-0-scoring blev det til en reducering, da Gareth McAuley sparkede bolden i kassen efter en dødbold. West Bromwich pressede på i de sidste ti minutter, men det lykkedes ikke for The Baggies at få det udlignende mål.

Med de tre point deler Liverpool førstepladsen med Arsenal, der begge har 20 point. De kan dog blive overhalet i morgen, hvis Manchester City vinder over Southampton.