Manchester-trio kanonerede Argentina i finalen

01.07.2015 Kl. 01:23
Ved hjælp af intet mindre end fire scoringer, fra tre forskellige Premier League-stjerner, sparkede Argentina sig med stor sikkerhed i Copa America-finalen natten til onsdag.

Argentina var storfavoritter til opgøret imod Paraguay på forhånd og det skulle vise sig, at de på trods af kampens størrelse, levede op til forventningerne uden problemer.

Der var spillet 15 minutter, da Manchester United-forsvareren Marcos Rojo sendte Lionel Messis indlæg i nettet til 1-0. Kort efter blev det 2-0, da PSG's Javier Pastore sendte bolden i nettet efter et flot oplæg af Messi endnu engang.

Efter de to argentinske mål kom Paraguay bedre med og det udmøntede sig efter 43 minutter, da en af landets store profiler, Lucas Barrios, løb igennem Argentinas forsvar og sendte en reducering i nettet.

Fra anden halvlegs start var der dog ingen tvivl om udfaldet. Argentina var her, der og alle vegne.

Manchester Uniteds Angel Di Maria blev sendt i dybden, trak ind i banen og sendte bolden køligt over i det lange hjørne til 3-1. 4-1 blev det kort efter og igen var det Di Maria, der var manden bag målet. United-stjernen scorede et af karrierens lettere mål, da han fulgte op på en ripost fra Javier Pastores skudforsøg.

Herefter var der stilstand i et stykke tid og der var ikke længere meget spænding om resultatet. Argentina ville dog have mere og efter 80 minutter var det Uniteds Di Maria og Manchester Citys Sergio 'Kun' Aguero, der i sammenspil gjorde det til 5-1. Di Maria smadrede et hårdt indlæg ind mod Aguero, der headede den sikkert op i nettaget.

Indskiftede Gonzalo Higuain, der blandt andet er sat i forbindelse med Liverpool og Arsenal denne sommer, fik kort efter lov at lukke til stillingen 6-1 med sin kompromisløse afslutning.

Argentina er dermed sikkert videre til finalen i Copa America, hvor man møder værtsnationen fra Chile.