Af Jeppe Augustsen
16.10.2017 Kl. 20:52
Det endte med en pointdeling mellem Leicester og West Bromwich.

Ottende spillerunde i Premier League blev færdigspillet denne mandag aften på King Power Stadium.

Her fik Kasper Schmeichel & Co. besøg af West Bromwich, og The Foxes kunne godt trænge til tre point, da de inden kampen lå under nedrykningsstregen.

Det endte dog ikke med en sejr til hjemmeholdet og måtte i stedet nøjes med et point.

Efter 63 minutters spil bragte Nacer Chadli gæsterne i front efter at have sparket bolden direkte ind bag Kasper Schmeichel på frispark.

Herefter pressede Leicester på, og med 10 minutter igen udlignede Riyad Mahrez til 1-1, som også blev kampens resulatet.

Med pointdelingen ligger Leicester på 17. pladsen med seks point, mens West Bromwich rykker forbi Southampton på 10. pladsen med ti point.