Af Jeppe Augustsen
18.10.2017 Kl. 20:37
Det endte med at blive en målfest, da Chelsea og Roma tørnede sammen på Stamford Bridge.

Efter et skuffende resultat mod Crystal Palace i weekenden skulle Chelsea forsøge at rejse sig hjemme mod Roma.

David Luiz gav også The Blues en god start efter 11 minutters spil, og i det 37. minut udbyggede Eden Hazard føringen til 2-0.

Det lykkedes dog italienerne at få reduceret inden halvleg, og dermed var kampen ikke lukket – tværtimod.

Med en fantastisk helflugter gjorde Edin Dzeko det til 2-2 med 25 minutter tilbage af opgøret, og fem minutter senere var han igen på pletten og headed gæsterne i front.

Med et kvarter igen bragte Eden Hazard igen balance i regnskabet med sit andet mål i kampen, og det blev også kampens sidste mål.