Lynscoringer da Everton slog oprykkere

30.04.2016 Kl. 16:16
Everton sikrede sig en smal sejr hjemme på Goodison Park, da Bournemouth måtte rejse hjem med nederlag på 2-1.

De fleste hader 0-0 kampe, og sådan en frygtede flere, da Everton lørdag havde besøg af Everton i Premier League. Ingen af de to mandskaber havde for alvor noget på spil sikkert i midten af tabellen, men det var Everton, der som favoritter løb med sejren i en kamp, hvor 0-0 aldrig var et tema efter lynscoringer i begge ender.

Allerede efter syv minutters spil åbnede Tom Cleverley festen for værterne på Goodison. Ross Barkley lagde op, og så sikrede Cleverley en superstart. Det var dog ikke længe, Everton fik lov til at blive på vindersporet. Få minutter efter den første træffer fik Bournemouth nemlig bragt balance, da Marc Pugh var på spil med en fin scoring.

Frem mod pausen faldt tempoet en anelse, og trods tilbud i begge ender, blev der ikke scoret yderligere.

I anden halvleg sukkede lægterne efter en scoring, der kunne tæmme de gæstende oprykkere. Den kom med lidt under en halv time igen. Denne gang var Tom Cleverley i oplæggerens rolle, da han fandt Leighton Baines til 2-1 scoringen, der skabte massiv glæde på Goodison Park. Her kunne man se værterne trække sig en anelse længere tilbage, selvom der fortsatte med at være kontrol.

Det blev dog heller ikke til mere end halve chancer for Bournemouth, der med nederlag på 2-1 tabte for tredje gang i træk. Til gengæld fik Everton sin første sejr i fem kampe.