21.10.2017 Kl. 15:57
Jonas Lössl havde en fod med i Huddersfields 2-1 sejr over Manchester United.

Huddersfield var ikke spået mange chancer mod Manchester United i Premier League-opgøret mellem de to mandskaber, men en assist fra Jonas Lössl var med til at sænke titeludfordrende.

Det var to måneder siden, at Huddersfield senest hentede tre point i Premier League, men det var ikke til at se, da de tog i mod Manchester United, som har fået en flot sæsonstart.

Efter 28 minutter spil dummede Juan Mata sig noget så gevaldigt, da han tabte bolden midt på banen. Australske Aaron Mooy opsnappede bolden og drev den ned mod United-målet, inden han sendte den videre til Tom Ince, der efter et par træk ramte De Gea i brystet. Aaron Mooy var hurtigt over bolden og chippede dem flot i nettet til 1-0.

Manchester United havde svært ved at komme igennem Huddersfield-forsvaret, og når de endelig gjorde, så samlede Jonas Lössl let bolden op.

Og den danske landsholds-keeper stod bag kampens andet mål, da han sendte et lang spark afsted. Manchester Uniteds svenske forsvarsspiller, Victor Lindelöf, valgte at dukke hovedet i stedet for at heade bolden væk, og så kunne Laurent Depoitre opsnappe bolden og drible forbi De Gea og gøre det til 2-0.

Det så ikke særlig godt ud af Victor Lindelöf, som var skiftet ind i stedet for Phil Jones efter bare 23 minutter.

Forud for anden halvlegs start foretog Manchester United-træneren, José Mourinho, sine to sidste indskiftninger, da han sendte Mkhitaryan og Rashford på banen.

I anden halvleg fik Zanka, Lössl og deres holdkammerater mere at se til, og i det 78. minut svigtede Zankas koncentration.

Et højt indlæg fra Lukaku snød den danske forsvarsspiller, der ikke var opmærksom på Rashford, og så kunne den unge englænder bringe Manchester United tilbage i kampen.

Det lykkedes ikke for Mourinhos mandskab at score yderligere, og derfor kan Huddersfield notere sig sin første Premier League-sejr siden 1-0 sejren over Newcastle 20. august.

Manchester United derimod må se sig distanceret i toppen af tabellen efter Manchester Citys 3-0 sejr over Burnley.