Liverpool klar til CL-gruppespil efter målfest

Af Jeppe Augustsen
23.08.2017 Kl. 20:36
Efter en samlet 6-3-sejr over Hoffenheim er Liverpool klar til Champions League-gruppespillet.

Liverpool tog i sidste uge første stik i den sidste kvalifikationskamp inden Champions League-gruppespillet, da de vandt 2-1 i Hoffenheim.

Her til aften kom tyskerne på besøg, og Liverpool var for stor en mundfuld for Hoffenheim.

Efter 21 minutters spil stod der 3-0 på måltavlen på Anfield, hvor Emre Can stod for de to mål, mens Mohamed Salah havde scoret en enkelt. Mark Uth fik reduceret til 1-3, som blev resultatet ved halvleg.

Med en lille halv time tilbage af den ordinære spilletid erobrede Jordan Henderson bolden i Hoffenheim-defensiven, og selvom han var alene med målmanden, lagde han den til rette for Roberto Firmino, der gjorde det til 4-1.

I det 79. minut fik Sandro Wagner reduceret, og kampen endte 4-2 til The Reds.

Det endte dermed med en samlet 6-3-sejr til Liverpool, der er med i bowlen i morgen, når der skal trækkes lod til gruppespillet i Champions League.