Leicester fik iberiske prygl i Porto

07.12.2016 Kl. 21:43
Porto ydmygede Leicester i aftenens Champions League-møde og sikrede sig dermed andenpladsen i gruppen bag de engelske mestre.

Der var ikke mange tjenester at hente fra de engelske mestre til FCK. Claudio Ranieri stillede op med et reservespækket hold i Porto, og portugiserne havde ikke store problemer med at besejre englænderne.

Allerede efter seks minutter bragte Andre Silva Porto foran på et hovedstød efter et hjørnespark, og der skulle kun gå tyve minutter mere før Corona bankede bolden op i nettaget bag ved Hamer i Leicester-målet.

Det blev også til 3-0 inden pausen, da Brahimi øgede føringen. Porto fortsatte dominansen i anden halvleg, og med en time spillet begik Daniel Drinkwater straffespark, og så omsatte Andre Silva til 4-0 til Porto. Det blev også 5-0, da Diogo Jota med et kvarter igen blev spillet fri i dybden og resolut sparkede bolden i mål.

Dermed går Porto videre i turneringen sammen med de engelske mestre fra Leicester City, mens FCK må i Europa League. Det sidste hold i gruppen, Club Brügge, er helt færdige med europæisk fodbold i denne omgang.