KRISE hos West Ham: Højbjerg og co. ydmygede The Hammers

25.09.2016 Kl. 16:53
West Hams krise blev forværret, da man søndag eftermiddag tabte med hele 3-0 til Southampton hjemme i London.

West Ham er inde i en skrækkelig periode i øjeblikket og den dårlige stime blev værre søndag eftermiddag, da Southampton kom på besøg.

Det var en første halvleg, hvor West Ham slet ikke kom med meget og derfor var det ganske fortjent, at gæsterne kom foran. Målfarlige Charlie Austin fortsatte sin flotte form, da han bragte Southampton foran efter 40 minutters spil. Steven Davis fandt Tadic, der fandt Bertrand, som lagde den ind til Austin, der køligt udplacerede Adrian. Et flot holdmål af The Saints.

I anden halvleg var det stadigvæk gæsterne, der dominerede klart. Efter en times spil forærede Kouayte bolden til Nathan Redmond. Han fandt Charlie Austin, der lagde den ind til Dusan Tadic, der stormede udenom Adrian og let lagde den ind til 2-0.

I slutfasen var en velspillende Pierre-Emile Højbjerg tæt på at øge til 3-0, hvilket havde været fuld fortjent. Det mål kom da også til sidst, da indskiftede James Ward-Prowse øgede til 3-0, der også blev kampens resultat.

Som det ses i stillingen herunder, så ser det bedre og bedre ud for Southampton, mens West Ham blot synker dybere ned i tabellen.