Karakterbog: Liverpool-spillere kritiseres efter nyt nederlag

Af Morten Bruun Jørgensen
28.01.2017 Kl. 18:15
Liverpool Echo har givet karakterer til Liverpools spillere efter det chokerende nederlag mod Wolverhampton i FA Cuppen.

Liverpool måtte indkassere det tredje hjemmebanenederlag på stribe, da Wolverhampton kom på besøg i FA Cuppen. Udeholdet vandt 2-1, og efterfølgende får Liverpool-spillerne stor kritik af Liverpool Echo, der har givet karakterer for indsatsen.

Loris Karius: 4 – Skulle måske have gjort mere ved det første mål. Reddede også en friløber senere i kampen.

Connor Randall: 4 – Lod Andi Weimann komme for nemt forbi ved det andet mål, og han var for ofte ude af position. Udskiftet i pausen.

Joe Gomez: 4 – Blev overspurtet af Weimann et par gange. Han manglede skarphed i flere momenter.

Ragnar Klavan: 5 – Nok den mest stabile i Liverpools bagkæde. Han var rolig, og han befandt sig flere gange i fremskudte positioner, når Liverpool var på bolden.

Alberto Moreno: 4 – Han havde det svært i defensiven, og han var medskyldig i det andet mål. Blev skubbet frem som wingback i anden halvleg, og det klædte ham.

Lucas Leiva: 5 – Han kunne med sin rutine ikke styre forsvaret godt nok. Var for ofte ude af position, og blev brugt i forsvaret i anden halvleg.

Georginio Wijnaldum: 5 – En af hollænderens dårligere præstationer i Liverpool-trøjen. Han lykkedes stort set kun med de simple ting.

Ovie Ejaria: 5 – Viste i glimt sit potentiale, men mistede også for lidt nogle bolde. Fysisk kunne han ikke stå distancen.

Ben Woodburn: 7 – Han var rigtig spændende på bolden. Var Liverpools bedste i første halvleg. I anden halvleg spillede han wingback med blandet succes.

Roberto Firmino: 5 – Gjorde ikke meget væsen af sig i de første 45 minutter, men åbnede anden halvleg glimrende.

Divock Origi: 6 – En stille aften for belgieren. Kom i gode situationer, men misbrugte mulighederne. Han kom dog også på tavlen mod slutningen.

Indskiftere

Philippe Coutinho: 7 – Han åbnede Wolverhamptons forsvar, og han livede op i Liverpools angreb i den anden halvleg, som han spillede.

Daniel Sturridge: 5 – Fik ikke den indflydelse på kampen, som Klopp havde håbet på. Fandt ikke den nødvendige plads.

Emre Can: 5 – Gjorde sit bedste for at komme med i offensiven, men kunne ikke rigtig gøre en forskel mod slutningen af kampen.