Karakterbog: Kønsløse United besejret af friske Huddersfield

Af Gustav Tornby
21.10.2017 Kl. 15:52
PLBOLD.DK agerer censor og uddeler karakterer til aktørerne i lørdagens 2-1-sejr til Huddersfield over Manchester United.
1-2: Den exceptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Huddersfield Town:
Jonas Lössl – 8
Ganske fin kamp af den danske målmand, der tog sig af de få skud på mål, Manchester United havde. Assisterede sågar Laurent Depoitre ved ved 2-0-scoringen.

Tommy Smith – 6

Christopher Schindler – 8

Mathias 'Zanka' Jørgensen – 7
Den danske stopper spillede også en rigtig fint kamp for værterne. Rodede sig ikke ud i unødvendige problemer.

Chris Löwe – 6

Jonathan Hogg – 6

Danny Williams – 6

Aaron Mooy – 8
Den australiske midtbanespiller fortsætter bare med at imponere for Huddersfield. Efter et par middelmådige kampe spillede Mooy sig op til hjemmekampen mod United – og scorede til 1-0.

Elias Kachunga – 3

Tom Ince – 4

Laurent Depoitre – 9
Der var ikke bare én stor fysisk stærk belgisk angriber på banen lørdag eftermiddag. Laurent Depoitre viste sig fra sin bedste side lørdag eftermiddag med et flot 2-0-mål, hvor han viftede Victor Lindelöf væk og udplacerede David de Gea.

Ashley Young – 6
Viste initiativ, men det førte ikke til det store.

Ander Herrera – 2
Sælger ofte Nemanja Matic ved højt pres på modstanderen uden udbytte. Offensivt bringer han minimalt, og når det defensive spil ikke fungerer, er der ingen grund til, at han skal være på banen.

Nemanja Matic – 5

Jesse Lingard – 2
Svært at se, hvad han bringer foruden hårdt arbejde. Fik chancen fra start, men greb den på ingen tænkelig måde.

Juan Mata – 1
Ueksemplarisk ringe præstation af spanieren, der plejer at være så glimrende i boldomgangen. Det var hans boldtab på midten af banen, der gav Huddersfield-scoringen til 1-0. Flået ud i pausen.

Anthony Martial – 1
Franskmanden gjorde lige præcis intet for at foreslå overfor José Mourinho, at han er manden, der skal sidde fast på venstrekanten. Kom i en rigtig dum infight med Tommy Smith i første minut, hvilket gav ham gult kort. De efterfølgende aktioner bar præg af, at Martial var tynget af situationen omkring de gule kort. Ringe præstation.

Romelu Lukaku – 6
Holdte fint på bolden og lavede en rigtig, rigtig flot assist til Rashford. Han ER mere end en angriber, der bare scorer nemme mål mod dårlige modstandere.

Indskiftere:
Victor Lindelöf – 1
Miserabel præstation af svenskeren, der fuldstændig mistimer sine indgreb ved både 1-0 og 2-0-scoringen. Har ikke sat mange fødder rigtigt siden sommerskiftet fra Benfica.

Marcus Rashford – 8
Udfordrede som forventet efter indskiftningen til anden halvleg en masse. Scorede reduceringen på et fint placeret hovedstød i det 77. minut. Bedste United-mand.