Karakterbog: Chelsea - Leicester

Af Morten Bruun Jørgensen
15.05.2016 Kl. 16:08
Chelsea og Leicester spillede 1-1 på Stamford Bridge, hvor Cesc Fàbregas og Danny Drinkwater scorede målene. Vi giver de to holds spillere karakterer.

1-2: Den ekseptionelt dårlige præstation (dagen hvor ingenting lykkedes)

3-4: En præstation under middel (flere dårlige aktioner end gode)

5-6: En middel præstation (en blanding af gode og dårlige aktioner)

7-8: En præstation over middel (flere gode aktioner end dårlige)

9-10: En præstation i verdensklasse (gode aktioner og afgørende for kampens resultat)

Chelsea

Thibaut Courtois: 6

Cesar Azpilicueta: 7 – Chelsea-defensiven stod overvejende solidt mod Leicesters skarpe offensiv, og den spanske højre back var bundsolid som altid. Fik endda en halv time i midterforsvaret.

Gary Cahill: 6

Branislav Ivanovic: 6

Abdul Baba Rahman: 6

Cesc Fàbregas: 7 – En af Chelseas bedste. Han styrede midtbanen, og han virkede til at have fået selvtilliden tilbage. Scorede også sikkert på straffespark.

Nemanja Matic: 5

Pedro: 7

Willian: 3 – Brasilianeren var helt ved siden af sig selv. Han skabte ingen ikke noget, og havde det svært over for Fuchs.

Hazard: 7

Bertrand Traoré: 2 – Intet lykkedes for den unge angriber i de minutter, han fik på banen. Han havde ellers et par gode muligheder for at score.

Indskiftere

Tammy Abraham: 4

Ruben Loftus-Cheek: 5

Fikayo Tomori: 5

Leicester

Kasper Schmeichel: 9 – Den danske landsholdsmålmand var uovertruffen i første halvleg, hvor han havde flere kampafgørende redninger.

Danny Simpson: 3 – En stor del af Chelseas chancer blev skabt i Simpsons side. Han havde sit hyr med Hazard og Pedro.