Kane-kasse sender Tottenham videre i Europa League

Af Gustav Tornby
26.11.2015 Kl. 19:50
Det holdt hårdt, men mod slutningen kunne Harry Kane sende Tottenham videre til 1/16-finalen i Europa League.

Det kører for Tottenhams unge mandskab for tiden. I Premier League har man ikke tabt siden rækkens første kamp, og nu er man, med en kamp i hånden, videre i Europa League.

Kravet var klart i dag. En sejr var nok for at kunne sikre den bedst mulige position før gruppens sidste kamp mod Monaco, hvorfor mest muligt fokus kunne være på det hårde program i Premier League.

Før kampen i Azerbaijan mod Qarabag troede man, at manager Mauricio Pochettino ville spare mange af klubbens profiler, da man søndag tørner sammen med Chelsea i en meget vigtig kamp, men den argentinske manager havde hele rækken af profiler med til kampen mod de upåagtede Qarabag-spillere.

Det var dog ikke tydeligt i kampens første halvleg, hvor det var meget sporadisk med godt spil hos the Lilywhites, og efter kampens første 45 minutter var stillingen fortsat 0-0.

I anden halvleg var der langt bedre spil hos Pochettinos drenge, og mod slutningen af kampen fik man lagt et godt tryk på værterne. Trykket gav endelig pote efter 78 minutter, da Christian Eriksen sendte et af sine karakteristiske hjørnespark mod første stolpe. Her dukkede Son Heung-Min op og snittede bolden videre, og inde ved Qarabag-keeperen Sehic kunne Harry Kane prikke bolden i mål til 1-0.

Det blev kampens første og sidste scoring, hvorfor Tottenham nu er videre i Europa League.