Kæmpe skuffelse: West Ham sendt ud af Europa League

Af Jeppe Augustsen
25.08.2016 Kl. 20:40
West Ham tabte skuffende 0-1 hjemme mod Astra Giurgiu og blev dermed sendt ud af Europa League inden gruppespillet.

West Ham skulle op imod Astra Giurgiu fra Rumænien i den sidste kvalifikationskamp inden Europa League-gruppespillet.

Første opgør endte 1-1 i det rumænske, hvor Astra Giurgiu scorede et sent mål, og her til aften gik det så løs på deres nye hjemmebane – nemlig det Olympiske Stadion.

Her endte det med en stor skuffelse for The Hammers, da de endte med at tabe. Kort før pausen scorede Filipe Andrade Teixeira for gæsterne til 1-0, som også blev kampens resultat.

West Ham havde mange store chancer i anden halvleg, men trods et stort pres lykkedes det ikke for The Hammers at komme på måltavlen.

Derfor endte det med et meget skuffende Europa League-exit for London-klubben.