Hull slog Watford med 10 mand

Af Redaktionen
22.04.2017 Kl. 16:14
Hull City slog lørdag Watford med 2-0 på hjemmebane i en sejr, der bringer The Tigers tættere på overlevelsen i Premier League.

Hull City fik en skrækkelig start på kampen, da man efter 25 minutter fik udvist Oumar NIasse efter en tackling på Watfords M'Baye Niang.

Herefter havde Watford en del gode muligheder, men Eldin Jakupovic i Hulls mål stod fantastisk og efter en første halvleg, der endte uden mål, så straffede Hull gæsterne i anden halvleg.

Lazar Markovic udnyttede efter 62 minutter et kontra-angreb, da han modtog bolden fra Kamil Grosicki, headede på overliggeren og derefter fulgte op selv. 1-0.

2-0 blev det på en sand drømmekasse, da fanfavoritten Sam Clucas smadrede den ind efter at have modtaget bolden direkte fra hjørnespark på kanten af feltet. Virkelig flot mål af den unge midtbanespiller.

Sejren på 2-0 holder Hull over stregen i Premier League. Deres nærmeste konkurrent Swansea vandt også, hvilket selvsagt minimerer effekten af sejren på nuværende tidspunkt.

Watford, der på dagen lignede et hold, som er gået på sommerferie, er fortsat nummer 10 i Premier League.