Hull sejrede over Swansea i Silva-debut

Af Jeppe Augustsen
07.01.2017 Kl. 16:59
Abel Hernandez og Josh Tymon scorede de to mål på KCOM Stadium, da Hull vandt 2-0 over Swansea.

Det er under en uge siden, at Mike Phelan blev fyret i Hull, og han er blevet erstattet af Marco Silva.

Han fik dermed sin debut som Hull-manager i FA Cup'en, da Swansea kom på besøg. Samme scenarie var det for Swansea, hvor Paul Clement også fik sin debut som Swansea-manager.

Det var ikke den bedst spillende kamp på KCOM Stadium, hvor begge mandskaber manglede skarphed i offensiven. Derfor endte det også uden mål i første halvleg.

Efter godt en times spil blev Abel Hernandez skiftet på banen i stedet for Markus Henriksen, og den uruayuanske skulle vise sig at få en stor betydning for kampen.

I det 78. minut bragte han nemlig hjemmeholdet i front, og derfor var Swansea nødt til at satse i de sidste ti minutter, men i stedet for en udligning blev det en Hull-scoring, hvor Josh Tymon lukkede og slukkede til 2-0