Højdepunkter: Swansea slog Leicester på god første halvleg

Af Gustav Tornby
12.02.2017 Kl. 19:45
De forsvarende Premier League-mestre er faretruende tæt på nedrykningsstregen efter søndagens 2-0 nederlag til Swansea.

Krisen i Leicester blev forværret, da klubben søndag tabte 2-0 på Liberty Stadium. To mål i første halvleg af Swansea var nok til at sænke gæsterne fra Leicester. Også selvom Claudio Ranieri skiftede to spillere ud i pausen.

Efter lidt over en halv times spil bragte Mawson hjemmeholdet i front. I første halvlegs overtid udbyggede Olsson forspringet til 2-0. Det fik Ranieri til at skifte Slimani og Chilwell på banen i pausen.

Det var dog ikke nok. Leicester kom aldrig tilbage i kampen. Resultatet betyder, at Leicester nu er på 17. pladsen i ligaen – ét point over Hull, der ligger under stregen.