Højbjerg startede inde i Southampton-uafgjort

27.08.2016 Kl. 16:16
Pierre-Emile Højbjerg startede inde for Southampton og spillede næsten hele kampen. Sunderland var presset i bund i store dele af kampen, men var alligevel tæt på at løbe med tre point.

Det var ikke meget David Moyes tropper fik lov at røre bolden. Southampton dominerede fuldstændig kampen og burde nok have vundet.

Sunderland gjorde det bedste de kunne for at ødelægge Southamptons flow ved at lave hele 19 frispark kampen igennem. Det så da også ud til, det lykkedes for dem, men et drop af Jordan Pickford gjorde, at det hele endte i en uafgjort.

Pierre-Emile Højbjerg spillede næsten hele kampen, og han gjorde et fint indtryk. Han var blandt andet den Southampton-spiller, der havde flest succesfulde afleveringer

Målræven Jermain Defoe gjorde det til 0-1 for Sunderland på et straffespark i det 80. Minut, men den føring var altså ikke nok.

Den skadesplagede Jay Rodriguez blev skiftet ind i det 74. Minut, og han scorede til kampens resultat ti minutter senere. På et skud fra kanten af feltet sparker han den hårdt mod Jordan Pickford i målet, der ikke formår at holde bolden.

Et stort drop, som han nok kommer til at have mareridt om længe.