Højbjerg kom ind, da Southampton fik point i Israel

29.09.2016 Kl. 19:15
Southampton fik et værdifuldt point i Europa League, da man spillede 0-0 med Hapoel Be'er-Sheeva.

En stille aften i Israel endte med en tilfredsstillende uafgjort for Claude Puels Southampton-tropper. The Saints havde ikke et eneste skud på mål i første halvleg, hvor Virgil Van Dijks hovedstød tæt forbi mål var den største chance.

I anden halvleg kom både Southampton og værterne fra Hapoel Be'er-Sheeva nærmere mål. James Ward-Prowse tvang den israelske keeper ud i en redning med et fint forsøg fra distancen, mens både Maor Melikson og Ben Sahar var tæt på for Hapoel.

Med fem minutter tilbage af kampen blev Pierre-Emile Højbjerg skiftet ind i stedet for Nathan Redmond. Til sidst var begge hold dog fint tilfredse med 0-0 og pointdelingen var også fair målt på spil og chancer.

Med et point til hver, så er Southampton og Hapoel a point i toppen af Europa Leagues gruppe K, begge med fire point.