Highlights: Hårdt Liverpool-pres forløste sig aldrig mod United

14.10.2017 Kl. 16:49
Et højintenst opgør mellem Liverpool og Manchester United endte for bare tredje gang i Premier Leagues historie uafgjort 0-0. Se højdepunkterne øverst i artiklen!
I dag var scenen sat for et af de største derbyer i Europa, da Liverpool i dag tog imod Manchester United på Anfield Road.

Kampen startede i et rasende højt tempo, hvor holdene bragede fra boks til boks. Det stilnede imidlertid lidt af undervejs, hvor Liverpool begyndte at dominere.

Den helt store chance lod dog vente på sig, og så fik Manchester United tilkæmpet sig lidt af initiativet. Første halvleg endte også uden mål, selvom begge hold fik tilspillet sig chancer lige før pausefløjtet.

Særligt Manchester United var lige ved at komme foran, da flere hurtige afleveringer i ren tiki-taka-stil endte ved Romelu Lukaku, hvis afslutning lige nøjagtig blev pareret af målmanden.

Efter pausen var Liverpool lige ved at komme foran, da Emre Can modtog et indlæg, som han forsøgte at helflugte ind ved at sætte tåen på. Bolden gik lige over mål, og dermed var der altså stadig status quo.

Liverpool sad tungt på kampen, men de kunne ikke finde den afgørende afslutning. Manchester United parkerede bussen efter bedste evne, mens Liverpool pressede yderligere på.

Mål kom der dog ingen af, og så kunne Liverpool og Manchester United gå fra banen med 0-0 i bagagen.

Manchester United springer nu op på førstepladsen med et point ned til Manchester City, der dog kan tage den tilbage senere i dag, hvis de vinder over Stoke. Liverpool ligger på sjettepladsen, men kan overhales af flere hold afhængigt af resten af rundens resultater.