Gündogan dobbelt målskytte - City fik revanche over Barcelona

Af Jeppe Augustsen
01.11.2016 Kl. 21:41
To mål af Ilkay Gündogan og et enkelt af Kevin De Bruyne sikrede Manchester City en 3-1-sejr over Barcelona.

Pep Guardiola & Co. havde her til aften besøg af Barcelona, hvor de skulle forsøge at få revanche efter sidste gruppespilskamp, hvor de blev besejret med 0-4 på Camp Nou.

Manchester City fik dog ikke den bedste start på kampen, da Lionel Messi kunne bringe gæsterne i front i det 21. minut efter en flot frispilning af Neymar.

Kort før halvleg lykkedes det Manchester City at komme tilbage og bragte balance i regnskab.

Raheem Sterling sendte et fladt indlæg ind til Ilkay Gündogan, der let kunne sparke bolden ind bag Marc-Andre Ter Stegen til 1-1, som også blev resultatet til halvleg.

Fem minutter inde i anden halvleg fik Manchester City tildelt et frispark kort uden for feltet, og det skulle Kevin De Bruyne tage sig af – og det var en god idé. Belgieren sendte nemlig bolden over i det lange hjørne til 2-1.

I en kort periode efter føringsmålet var Barcelona virkelig under pres, og med lidt skarphed foran mål kunne Manchester City sagtens havde scoret til 3-1 også.

I det 65. minut var gæsterne millimeter fra en udligning, da Andre Gomes’ afslutning blev afvist af stolpen.

Med et kvarter tilbage af den ordinære spilletid udbyggede Manchester City føringen til 3-1, og igen var Ilkay Gündogan på plettet. Et indlæg fra Jesus Navas ramte Sergio Agüero, som efterfølgende landede for fødderne af tyskeren, der gjorde det til 3-1.

Det blev ikke til flere scoringer på Etihad Stadium, og Manchester City tog dermed tre vigtige point, der gør, at de fortsat ligger på andenpladsen med syv point og har to point op til Barcelona.

Gruppens anden kamp mellem Borussia Mönchengladbach og Celtic endte med en pointdeling, og dermed har Manchester City tre point ned til Borussia Mönchengladbach og fem ned til Celtic.