Gabbiadini blev dobbelt målscorer i Saints-sejr

Af Kalle Thue Gregersen
11.02.2017 Kl. 16:59
Sunderland havde en 4-0-sejr over Crystal Palace i bagagen, men det kunne The Black Cats ikke bruge til meget, da de fik egen medicin og rendte ind i et 4-0-nederlag

Southampton har haft svært ved at få modstanderens net til at blafre i denne sæson. Saints brugte transfervinduet på at hente Manolo Gabbiadini som en forstærkning til offensiven, og det må siges at være en godt køb indtil videre.

Efter italieneren scorede i sin debut, var der naturligvis genvalg i startopstillingen i mod Sunderland. Gabbiadini åbnede ballet Stadium of Light efter 30 minutters spilletid. Ryan Bertrand smed en glimrende indlæg ind i panden på angriberen, som udplacerede Mannone i målet.

Kort før første halvlegs slutfløjt var den tidligere Napoli-angriber såmænd på spil igen. Dusan Tadic afleverede bolden til Gabbiadini, som resolut smækkede bolden i kassen uden betænkningstid.

Gabbiadini var tæt på at fuldende sit hattrick efter 48 minutters spil, men Mannone diskede op med en klasseredning. I kampens slutning blev Sunderland-forsvareren, Jason Denayer, kampens uheldige mand, da han sendte bolden i eget net. Shane Long, som blev skiftet ind i stedet for Gabbiadini, fik lov at score kampens sidste mål i overtiden.

Kampen endte 0-4 til Southampton, som var i fuld kontrol kampen igennem. Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind i stedet for Tadic i det 82. minut.

I London spillede West Ham mod West Bromwich i en underholdende kamp, som endte 2-2. Først kom West Bromwich foran på mål af James Morrison efter seks minutters spil. Kort efter var Robert Snodgrass tæt på at bringe West Ham på 1-1, men Ben Foster reagerede flot i målet.

Vi skulle 20 minutter ind i anden halvleg, før West Ham fik udlignet. Feghouli udnyttede en ripost og sendte bolden i kassen. I kampens 86. minut bragte The Hammers sig foran og lugtede de tre point. Lanzini tog chancen fra 22 meters afstand og kunne se bolden stryge i mål, og det lignede en afgørelse på kampen.

I kampens fjerde overtidsminut sørgede Jonny Evans for det ene point til The Baggies, da han dukkede op i feltet på en indløg og headede bolden ind bag Randolph.

Andetsteds havde Stoke besøg af Crystal Palace, som skulle forsøge at få genrejsning efter sidste weekends nederlag til Sunderland. Det lykkedes ikke for Big Sam og. co. Joe Allen sikrede sejren til hjemmeholdet efter 67. minutters spil efter oplæg for egyptiske Sobhi.