Fischer-assist sikrede Middlesbrough vigtig sejr

Af Jeppe Augustsen
05.12.2016 Kl. 22:02
Viktor Fischer stod for assisten til kampens enlige mål, da Middlesbrough vandt 1-0 over Hull.

Der var vigtige point at spille om, da Middlesbrough i dag fik besøg af Hull, hvor gæsterne med en sejr kunne rykke fra 19. plads til en 15. plads.

Viktor Fischer var med fra start, og den danske landsholdsspiller skulle gå hen og få en afgørende rolle for kampen.

Efter en halv times spil lykkedes det Viktor Fischer at få bolden i nettet, men til stor ærgrelse for danskeren blev målet annulleret for offside.

I anden halvleg lykkedes det igen Middlesbrough at få bolden i mål, og denne gang blev det ikke annulleret. I det 60. minut sendte Viktor et hjørnespark ind i panden på Gaston Ramirez, der headede gæsterne i front. Med ti minutter igen blev en træt Viktor Fischer skiftet ud, der kunne være yderst tilfreds med sin indsats.

Det lykkedes ikke for Hull at få det udlignende mål, og derfor kunne Viktor Fischer & Co. juble over en vigtig 1-0-sejr. Med de tre point bringer Middlesbrough sig op på 13. pladsen med 15 point.