Fellaini blev skurken mod Everton i sin kamp nummer 100

Af Jeppe Augustsen
04.12.2016 Kl. 18:09
Marouane Fellaini begik et straffespark på Romelu Lukaku efter at have været på banen i få minutter, og dermed måtte Manchester United nøjes med 1-1.

Jose Mourinho & Co. skulle her til aften på en svær opgave, da de gæstede Everton på Goodison Park.

Første halvleg bød på masser af hård fight, og det lignede også, at det skulle blive en halvleg uden mål, men Zlatan Ibrahimovic ville anderledes i det 42. minut

Svenskeren blev sendt i dybden, og da Maarten Stekelenburg var kommet for langt ud af sit mål, lobbede Zlatan Ibrahimovic bolden over hollænderen og gjorde det til 1-0.

Som kampen skred frem i anden halvleg foretog Ronald Koeman et par offensive indskiftninger, og Jose Mourinho besluttede sig derfor at sætte Marouane Fellaini på banen mod sin tidligere klub.

Den belgiske midtbanespiller blev skiftet ind i det 87. minut i sin kamp nummer 100 for De Røde Djævle, men få minutter senere begik han et straffespark på Romelu Lukaku.

Dette blev sikkert eksekveret af Leighton Baines, der gjorde det til slutresultatet 1-1.