Fabelagtige De Bruyne viste klassen mod Hull

Af Gustav Tornby
01.12.2015 Kl. 21:39
Kevin De Bruyne var i hopla, da Manchester City tog imod Hull hjemme på Etihad Stadium. Også Everton og Stoke er videre i Capital One Cup'en.

Der var dømt Premier League mod the Championship, da der blev fløjtet op til de tre kvartfinaler, der tirsdag aften skulle spilles.

På Etihad Stadium tog Manchester City imod Hull, og sidste sæsons Premier League-nedrykkere blev sendt hjem med et 4-0-nederlag i bagagen efter Kevin De Bruyne havde sat sit indtryk på kampen med to mål.

Wilfried Bony scorede kampens første mål, første halvlegs eneste, efter 12 minutter, mens indskiftede Kelechi Iheanacho udbyggede føringen efter 79 minutter. Blot tre minutter senere begyndte Kevin De Bruyne sit show, da han prikkede bolden forbi Hull-keeper Jakupovic og sikrede dermed Citys plads i semifinalen.

Men fem minutter gjorde De Bruyne ondt værre for Hull, da han på et flot og hårdt sparket frispark gjorde det til 4-0 for hjemmeholdet, der dermed sikkert er videre til semifinalen. I overtiden pyntede Hull på resultatet, da Andrew Robertson reducerede til 1-4.

På Riverside Stadium tog Middlesbrough imod Everton, og Middlesbrough, der ellers havde slået Manchester United ud i ottendedelsfinalen, havde aldrig nogen reel chance for videre avancement, da Everton på to mål i første halvleg sikrede sig en plads i semifinalen.

Andetsteds tog Stoke imod Sheffield Wednesday, og på mål af Ibrahim Afellay og Phil Bardsley røg Championship-mandskabet ud af Capital One Cup'en.