Elendige Aston Villa i ny og utrolig nedtur

30.04.2016 Kl. 16:13
Watford vendte 1-2 til 3-2, da de scorede to gange i tillægstiden mod Aston Villa.

Aston Villa er rykket ud af Premier League for længst og selvom det længe lignede en sejr på Vicarage Road lørdag, så skulle det ikke blive.

Ciaran Clark bragte noget overraskende Aston Villa i front efter 28 minutter, da han headede den resolut ind efter et hjørnespark. Det så herefter længe ud til, at Villa skulle gå til pausen i front, men sådan gik det ikke.

I første halvlegs overtid scorede Almen Abdi Watfords første frisparksmål i denne sæson og bragte dermed balance i regnskabet, 1-1.

Efter få minutter af anden halvleg fik Jordan Ayew endnu engang bragt Aston Villa foran i kampen, da han fik scoret til 2-1 efter godt samarbejde med stærke Rudy Gestede.

Som tiden gik kom Villa tættere og tættere på den noget overraskende sejr, men med et kvarter igen led håbet dog et knæk, da Aly Cissoko fik direkte rødt kort, da han nedlagde Anya i fri position mod Villas eget mål.

Villa holdt dog hele vejen til tillægstiden, men her gik det galt. Troy Deeney gjorde det, alle hold håber at se fra en kaptajn. Troy Deeney scorede ikke blot én, men to gange i overtiden og gjorde det dermed til kampens resultat, 3-2, efter en vanvittig afslutning.