Efter lørdagens Premier League-kampe: Fem ting du ikke vidste

Af Redaktionen
15.10.2017 Kl. 00:45
Så er vi klar med fem fakta, du nok ikke kendte til efter lørdagens kampe i Premier League!

Ja, vi skal naturligvis ikke kloge os på, hvad du ved og hvad du ikke ved. Ikke desto mindre, så har det krævet et godt kig i statistikkerne for at finde frem til følgende fakta efter lørdagens kampe i Premier League..

01. PETR CECH lukkede endnu et straffesparksmål ind i 2-1 nederlaget mod Watford lørdag: Den tjekkiske keeper har ALDRIG reddet et straffespark for Arsenal. Han har lukket 12 mål ind på straffespark hos The Gunners.

02. ROY HODGSON og Palace slog Chelsea med 2-1 lørdag. Roy Hodgson og Sam Allardyce er nu de eneste to managers, der har slået Chelsea som managers for FIRE FORSKELLIGE Premier League-klubber!

03. MANCHESTER CITY er det første hold i den bedste engelske række til at lave 29 mål i de første 8 ligakampe siden Everton lavede 30 i sæsonen 1894/95!

04. ANTONIO CONTE har kun undgået at tabe én kamp som Chelsea-manager, hvor hans hold var bagud ved pausen. Det var mod Man City i december 2016. Seks kampe tabt efter at have været nede efter 45 minutter.

05. JOE HART fik sin første assist NOGENSINDE i Premier League, da West Ham-keeperen lagde op til Michail Antonios mål lørdag. Hart var den første PL-keeper til at lave en målgivende aflevering siden Evertons Joel Robles gjorde det d. 26. december 2016.