City spillede 3-3 mod Celtic i vild kamp

28.09.2016 Kl. 20:36
Manchester City måtte nøjes med 3-3 i en vild kamp mod Celtic på Celtic Park.

Erik Sviatchenko startede inde, da Celtic skulle forsøge at rette op på ydmygelsen af FC Barcelona i første spillerunde af Champions League.

Den danske forsvarer skulle blive vidne til en hæsblæsende fodboldkamp, der kom uventet fra start. Det skete da Moussa Dembele allerede i det tredje minut bragte hjemmeholdet foran på en assist af netop den danske forsvarsspiller. Føringsmålet blev dog kun ni minutter senere udlignet af Fernandinho, men som om det hele ikke gik stærkt nok, så måtte Raheem Sterling notere sig for et selvmål i kampens kun 20. minut. 2-1.

Men der var ikke engang spillet en halv time af opgøret, da Raheem Sterling gjorde det godt igen. Efter kun 28. minutter udlignede han nemlig til 2-2, som også ville blive kampens pauseresultat.

Ligesom i første halvleg havde Manchester City dog ikke held med at holde Celtic fra mål i opstarten. Således kunne Moussa Dembele igen notere sig for et mål – denne gang  kun to minutter efter halvlegens første fløjt.

Igen formåede gæsterne dog at svare igen hurtigt. Nolito gjorde det til slutresultatet 3-3 i kampen 55. minut, og omend resultatet ikke er optimalt for Manchester City, så holder de fast i andenpladsen i gruppe C, mens Celtic må nøjes med en tredjeplads.