City sikrede smal sejr mod Napoli

17.10.2017 Kl. 21:15
Manchester City kan glæde sig over førstepladsen i Gruppe F, mens Feyenoord stadig jagter holdets første point i gruppespillet.

Ni minutter skulle Raheem Sterling bruge for at bringe hjemmeholdet i front. Offensivspilleren prikkede bolden i netmaskerne på en ripost for Manchester City. Kort efter var Manchester City igen på pletten, da Gabriel Jesus scorede til 2-0 for Manchester City.

Kort før pausen fik Dries Mertens muligheden for at bringe Napoli tilbage i opgøret, da dommeren pegede på pletten. Kantspilleren brændte dog straffesparket, men i midten af anden halvleg fik Napoli tilkæmpet sig et nyt straffespark. Denne gang snød Diawara City-keeperen, Ederson, der sprang til den forkerte side, hvorfor Napoli fik reduceret til 1-2.

Det blev også kampens resultat, og nu topper Manchester City i Gruppe F.

Andetsteds vandt Shakhtar Donetsk over Feyenoord med Nicolai Jørgensen på banen. Her nåede Feyenoord ellers at komme i front med Steven Berghuis som kampens første målscorer. Bernard udlignede, før han igen scorede til 1-2 for Shakhtar Donetsk.

Jørgensen og co. fik ellers muligheden for at komme tilbage i kampen, eftersom Yaroslav Rakitskiy modtog sin anden advarsel og blev udvist. Det lykkedes dog ikke for Feyenoord at ændre på stillingen. Dermed endte opgøret med en sejr på 2-1 til Shakhtar Donetsk.

Efter 67 minutter blev danske Nicolai Jørgensen udskiftet.