City fik stryg af tysk bundhold

Af Morten Bruun Jørgensen
01.08.2015 Kl. 16:58
Manchester City mødte i dag Stuttgart i en træningskamp, og her fik det engelske tophold et nederlag efter en elendig første halvleg.

Manuel Pellegrini havde valgt at starte med blandt andre Joe Hart, Vincent Kompany, Samir Nasri, Raheem Sterling og David Silva til kampen mod Stuttgart, der i sidste sæson blandede sig i bundstriden i Bundesligaen.

Det var dog ikke til at se i første halvleg, at City i sidste sæson var blevet toere i Premier League. The Citizens sejlede rundt og indkasserede fire mål i de første 45 minutter af træningskampen.

I pausen blev de unge Kelechi Iheanacho, Jason Denayer og Bruno Zuculini sendt på banen. Førstnævnte kom på scoringstavlen seks minutter før tid, da han scorede efter et oplæg af Sterling. Fem minutter senere reducerede indskiftede Edin Dzeko til 4-2. Igen var det Sterling med assist.

På trods af en bedre anden halvleg, var City aldrig i nærheden af at give kampen spænding om resultatet.

Manchester City starter Premier League-sæsonen i næste weekend med en kamp mod West Bromwich.