Chelsea vandt overbevisende på trods af Terry-udvisning

Af Redaktionen
08.01.2017 Kl. 16:53
Chelsea overvandt Peterborough uden de store problemer. John Terry blev dog udvist i sit comeback.

John Terry var tilbage i Chelseas startopstilling, men han blev i starten af anden halvleg præsenteret for et rødt kort. Indenda havde Chelsea dog sikret sig en solid føring, så de vandt 4-1.

Efter et kvarters spil var det et regulært skydetelt foran Peterboroughs mål, hvor først Fabregas og herefter Chalobah forsøgte sig. Til sidst endte bolden hos Pedro, som efter et enkelt træk placerede den flot i det fjerneste hjørne.

Pedro skulle også have gjort det til 2-0, da han fik bolden af Loftus-Cheek, som netop havde sparket på mål. Her gik Pedro efter samme hjørne, men den blev placeret for yderligt og han sparkede på overliggeren, hvor han ellers burde have scoret.

Peterborough havde umådelig svært ved at holde Chelsea fra chancer, og flere gange kunne London-klubben nærmest trække lod om, hvem der skulle sparke på mål. Batshuayi fik lov kort inden pausen, og han gjorde det også til 2-0.

Willian gjorde Pedro og Batshuayi kunsten efter i anden halvleg, da han efter 51 minutters spil øgede til 3-0 med et kynisk skud fra feltkanten.

John Terry var tilbage i startopstillingen for Chelsea, men det blev ikke til et lykkeligt comeback for veteranen. Efter godt en times spil tog Angol et træk forbi John Terry, som lagde sig ned foran angriberen. Dommeren vurderede, at det var nok til et rødt kort, da Angol var på vej ind i feltet mod mål. Få minutter senere var der ubalance i Chelsea-forsvaret, og Nichols reducerede til 3-1.

En storspillende Pedro gjorde det dog til 4-1 kort efter, og derfor var alle forhåbninger om et comback skyllet ud i toilettet.