Chelsea nedlagt af Southampton på Stamford Bridge

Af Jeppe Augustsen
03.10.2015 Kl. 18:24
Chelsea kom foran, men endte med at tabe hele 1-3 til Southampton på eget græs.

Chelsea har fået en forfærdelig start på sæsonen, hvor det inden dagens kamp blot er blevet til to sejre og to uafgjorte ud af syve kampe. De skulle dermed forsøge at få vendt sæsonen mod Southampton på Stamford Bridge.

Værterne fik også en ganske fin start på kampen, da Willian scorede direkte på frispark efter ti minutters spil. Herefter bølgede spillet frem og tilbage med chancer i begge ender.

Det så længe ud til, at Chelsea skulle gå til pause med en 1-0-føring, men sådan gik det ikke. Steven Davis forsøgte sig fra distancen og hamrede bolden ind bag Asmir Begovic til 1-1.

I anden halvleg stod Southampton solidt på banen og kom også hurtigt frem til flere store chancer. I det 60. minut var det så gæsternes tur til at bringe sig i front. Sadio Mané vandt en duel mod John Terry, og alene med Asmir Begovic svigtede han ikke.

Med små tyve minutter tilbage af kampen udbyggede gæsterne også føringen, da Graziano Pellé kunne score sit femte sæsonmål til 3-1.

Chelsea forsøgte at presse på til sidst, men det lykkedes ikke Jose Mourinhos tropper at bringe sig tilbage i kampen.

Med de tre point bringer Southampton sig op på en delt syvendeplads, som de deler med Everton og Tottenham med tolv point. Chelsea ligger på 16. pladsen med otte point efter otte kampe.