Chelsea nedlagde Swansea på Stamford Bridge

Af Lasse Callesen
25.02.2017 Kl. 17:00
En regnvåd bane fik Fabianski til at se uheldig ud i Swansea-målet, og det hele endte med en 3-1 sejr til Chelsea.

Det holdt hårdt for Chelsea, men det endte alligevel med en 3-1 sejr til Premier Leagues førerhold over Swansea.

Francesc Fabregas blev lørdag d. Første spanier til at nå 300 Premier League-kampe, og det fejrede den tidligere Arsenal-spiller med et mål efter 20 minutter mod Swansea.

I tillægstiden af første halvleg dukkede Fernando Llorente lige pludselig op. Swansea havde ikke mange muligheder, men et frispark fra midten af panen fandt spanierens pandebrask, og så stod det 1-1.

Fabianski så uheldig ud tyve minutter før tid, da Pedro atter sparkede Chelsea foran. Hjemmeholdet havde det ellers svært, men et par handsker med lidt for meget vand gjorde, at Conte kunne slippe jublen løs.

Sejren blev sikret for Chelsea, da Eden Hazard drev gæk med Kyle Naughton, inden han spillede den ind i fødderne af Diego Costa, der sikkert sendte bolden i mål.