Championship: Zohores Premier League-drøm slukket

Af Redaktionen
30.04.2016 Kl. 17:59
Kenneth Zohore og Cardiff glippede lørdag muligheden for at komme i Playoff i The Championship.

Sheffield Wednesday sikrede sig definitivt den sidste playoff-plads i The Football league Championship for næsen af Cardiff, da de slog netop dem med hele 3-0 lørdag eftermiddag. Kenneth Zohore spillede hele kampen for Cardiff.

22-årige Kenneth Zohore har været stamspiller for Cardiff de seneste måneder, hvor han har fået 11 kampe og har scoret to mål siden februar måned. Nu er drømmen og ambitionen om Premier League dog endeligt slukket. Med dagens nederlag kan Cardiff ikke længere nå en plads i ligaens Playoff.

Det var gennemgående en helt lige kamp indtil midt i anden halvleg, hvor den tidligere Norwich-spiller Gary Hooper slog til og bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

10 minutter senere blev ondt værre for Cardiff City og Zohore, da Lee Peltier lavede selvmål. Gary Hooper lukkede senere til slutresultatet 3-0.

Zohore er levet ud til waliserne fra belgiske Kortrijk. En aftale, der forventes at blive permanent.