Burnley slog Watford på Turf Moor

26.09.2016 Kl. 20:55
Burnley vandt i mandagens Premier League-kamp med 2-0 hjemme over Watford.

Burnley var gennemgående det bedste mandskab i løbet af første halvleg og derfor var det også fortjent, at The Clarets kom foran med 1-0. Efter 38 minutters spil slog sommerindkøbet Steven Defour den ind i feltet. Her dukkede Jeff Hendrick op ved bagerste stolpe og headede den i kassen til føring for hjemmeholdet.

I begyndelsen af anden halvleg blev det også 2-0 for Sean Dyches mandskab. Steven Defour var igen på spil. Denne gang fra venstrekanten, hvor han slog et hjørnespark ind i panden på Michael Keane, der headede den ind til 2-0.

Watford har kun holdt ét clean sheet i de seneste 17 Premier League-kampe og The Hornets' svage defensiv blev igen udstillet her. Selvom Gomes i målet gjorde sit, så kom Mazzarris tropper aldrig i nærheden af point og det var fuld fortjent, at Burnley vandt med 2-0.

Med aftenens resultat er Burnley nummer 13 i Premier League. Watford er fortsat nummer 11.