Af Morten Bruun Jørgensen
25.06.2017 Kl. 12:46
Bernardo Silva har lettet frygten for, at han har pådraget sig en alvorlig skade til Confederations Cup.

Manchester Citys første sommerhandel, Bernardo Silva, måtte lade sig udskifte med en skade i pausen af gårsdagens Confederations Cup-kamp mellem Portugal og New Zealand, og straks blev der frygtet, at portugiseren havde pådraget sig en alvorlig skade.

Skaden skete, da han scorede til 2-0 i 4-0-sejren. Han kom først på et indlæg fra Eliseu, men efter kropskontakt med en forsvarsspiller landede han uheldigt på sin ankel.

Han spillede de sidste otte minutter af første halvleg færdig, inden han i pausen måtte lade sig udskifte. Men på sin Twitter-profil har Manchester City-spilleren nu afkræftet, at der er tale om en alvorlig skade. Faktisk er alt fint med portugiserens ankel.

Manchester City betalte £43 millioner for Silva, da de købte ham i Monaco i maj måned.