Anonyme Arsenal snublede mod West Brom

Af Redaktionen
18.03.2017 Kl. 14:21
Arsene Wengers mandskab tabte med 3-1 på The Hawthorns lørdag eftermiddag.

Arsenal tabte lørdag endnu et vigtigt skridt i kampen om de Champions League-givende pladser. Arsene Wengers mandskab tabte nemlig med 3-1 mod West Brom på The Hawthorns.

Allerede efter 12 minutter bragte hjemmeholdet sig foran på mål af Craig Dawson. Heldigvis for gæsterne fik Alexis Sanchez svaret igen med det samme, så nervøsiteten ikke nåede at sætte sig helt i Arsenalholdet. Spørgsmålet er, om skaden alligevel var sket.

Efter 55 minutter sparkede Hal Robson-Kanu hjemmeholdet i front igen og 20 minutter senere dukkede Dawson op på et hjørnespark og pandede 3-1 scoringen i kassen.

Nederlaget er Arsenals andet i træk. I sidste runde tabte Londonklubben med samme cifre, 1-3, til Liverpool på Anfield. Nederlaget betyder at Manchester United kan overhale Arsenal på femtepladsen, hvis klubben slår Middlesbrough søndag.