Allianz Arena: Sprudlende Liverpool smadrede Bayern ved Audi Cup

01.08.2017 Kl. 20:30
Liverpool var Bayern München totalt overlegne og vandt med 3-0 på Allianz Arena tirsdag aften.

To stærkt besatte mandskaber mødtes ved Audi Cup, da Bayern München og Liverpool krydsede klinger tirsdag aften. Men det var gæsterne, som var suverænt bedst.

Jürgen Klopps tropper virkede skarpere og mere afklarede end Bayern München i alle spillets facetter og der var ikke noget at sige til, at hjemmeholdets fans til slut udvandrede 10 minutter før tid.

I første halvleg var det Sadio Mané, der bragte Liverpool i front.

Roberto Firmino erobrede bolden flot på midten af banen og satte tempo fremad. Brasilianeren fandt Mané i venstre side og efter et par træk sparkede senegaleseren den ind i det lange hjørne til 1-0 med det kolde venstreben.

2-0 til Liverpool blev det efter 34 minutters spil. Målscoreren til 1-0, Mané, sendte backen Alberto Moreno afsted i venstre side og efter et flot angreb sendte spanieren den ind i feltet, bolden strøg på tværs, hvor Mohamed Salah let kunne heade den ind bag en chanceløs Ulreich i Bayern-målet.

I anden halvleg var Liverpool igen bedst. Mere energi, bedre presspil og en anelse mere gejst end Bayern München, der ellers havde Ribery, Müller, Lewandowski, James og de andre med fra start.

Efter 72 minutter havde Ryan Kent sat Marko Grujic op til 3-0 målet for Klopp og co, men selvom serberen scorede på flotteste vis, så blev målet annulleret for offside. Lallana blokerede keeperen inde foran målet.

Liverpool scorede dog alligevel til 3-0 i slutfasen, da målfarlige Daniel Sturridge fik en friløber og frækt lobbede den ind til kampens resultat – hvorefter han i øvrigt udgik med en forstrækning..

Napoli og Bayern mødes onsdag i Audi Cups bronzekamp. Liverpool møder Atletico Madrid i finalen 20.30. Kampen vises på Viaplay.