Adios Villarreal: Liverpool er i Europa League-finalen

05.05.2016 Kl. 20:56
Der var rock n' roll for alle pengene, da Liverpool FC smadrede Villarreal CF og spillede sig i Europa League-finalen på suveræn vis.

Liverpool kom blæsende fra start og den gule ubåd tog allerede i kampens begyndelse vand ind de forkerte steder.

Der var ikke spillet mere end syv minutter, da The Reds kom foran. Daniel Sturridge fik forstyrret Bruno Soriano, der var uheldig at sende bolden i eget net og dermed tidligt i kampen udligne Villarreals 1-0 føring fra den første kamp på El Madrigal.

Villarreal formåede at holde Liverpool fra scoringer i den resterende del af første halvleg, men det var bestemt ikke fordi hjemmeholdet ikke havde chancerne til flere mål.

Flere mål kom der til gengæld i anden halvleg. Et totalt dominerende Liverpool-hold kombinerede sig flot igennem. Roberto Firmino fandt med en fantastisk pasning Daniel Sturridge, der via stolpen sendte Anfield i ekstase.

Villarreal fik Victor Ruiz udvist, da han kom for sent i en tackling med 20 minutter tilbage. At spille med 10 mand gjorde unægteligt opgaven sværere for Marcelinos tropper og de kom da heller aldrig nærmere avancement mod suveræne Liverpool.

Efter 81 minutter spillede Klopps tropper sig reelt i finalen. Sturrigdes skævert fandt Adam Lallana, der med en Villarreal-mand liggende bag mållinjen, fra tæt hold kunne sende Liverpool på 3-0.

Det kunne også være blevet til mere end de tre mål. I slutminutterne havde Daniel Sturridge en kæmpechance, men det blev ved de 3-0, som altså sender Liverpool i Europa League-finalen.

Liverpool møder spanske Sevilla i finalen, der spilles i Basel den 18. maj.