AC med fra start, da Chelsea var tæt på comeback mod Bayern München

Af Morten Bruun Jørgensen
25.07.2017 Kl. 13:30
Andreas Christensen startede på banen, da Chelsea tabte 3-2 til et veloplagt Bayern München-mandskab.

Der var bare spillet 26 minutter, da Bayern München var foran 3-0 mod Chelsea, og det lignede en regulær afklapsning af de engelske mestre, som slet ikke kunne få noget til at fungere.

Først var det Bayerns offensive højre back, Rafinha, der pludselig fik masser af plads i højre side, hvor han driblede frem mod kanten af feltet, inden han trykkede af fra distancen. Hans flade skud ramte den fjerneste stolpe og gik ind bag Thibaut Courtois, som ikke ligefrem lignede en af verdens bedste målmænd i den situation.

Kort efter var den belgiske landsholdsmålmand dog chanceløs, da Franck Ribery tørrede Cesar Azpilicueta på det groveste, hvorefter franskmanden sendte bolden tæt ind foran mål, hvor Thoma Müller fik kastet sig frem og sparket bolden i mål.

Mindre end et kvarter senere var tyskeren igen på spil. Han driblede ned mod et afventende Chelsea-forsvar, og kort før han nåede kanten af feltet sendte han et følt, men hårdt, spark afsted mod Chelsea-målet. Den bold kunne Courtois, som ellers strakte hele sin lange krop efter bolden, ikke nå, og så stod det 3-0.

Der var blot spillet 26 minutter, og det må have fået panderynkerne frem hos Antonio Conte, som dog kunne se dit hold komme bedre med i kampen som halvlegen skred frem. I det sidste overtidsminut lykkedes det også englænderne at få reduceret. Victor Moses sendte et indlæg ind i feltet fra højre side, og bolden passerede på tværs gennem feltet til en umarkeret Alonso, som hamrede bolden i mål.

I anden halvleg var kampen mere lige, og den bar præg af at de to mandskaber begyndte at skifte massivt ud. Efter en times spil blev der givet uofficiel debut til rekordindkøbet hos Chelsea, Àlvaro Morata, som erstattede Jeremie Boga, der havde været en af sit holds bedste. Også Andreas Christensen forlod banen til fordel for David Luiz efter en udmærket indsats i det centrale forsvar.

Bayern München var stadig det bedste hold i kampen, men Chelsea og især Morata og Michy Batshuayi begyndte også at bide fra sig. Fem minutter før tid var det så sidstnævnte, som kom på scoringstavlen. Batshuayi reducerede til 3-2 efter et hjørnespark, hvor han scorede fra tæt hold.

Mod slutningen overtog Chelsea styringen over kampen, men Bayern München formåede at holde føringen, og de vandt helt fortjent træningskampen ved International Champions Cup.