Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

1,120 milliarder: Barcelona forbereder nyt bud på Coutinho

Af Morten Bruun Jørgensen
23.08.2017 Kl. 06:36
Barcelona forbereder i øjeblikket et nyt bud, som skal sendes afsted mod Liverpool.

Rygterne de seneste dage er gået på, at både Barcelona og Philippe Coutinho har opgivet at få Liverpool til at sælge den brasilianske landsholdsspiller i dette transfervindue. Men Barcelona har tilsyneladende ikke helt givet op endnu.

Ifølge Sky Sports forbereder den spanske storklub i øjeblikket et nyt bud på Philippe Coutinho, og de vil endnu engang forsøge at teste Liverpools vedholdenhed. Indtil videre har Liverpool afvist spaniernes tre bud på midtbanespilleren.

Barcelonas fjerde bud på den kreative midtbanespiller lyder på vanvittige £101 millioner med det samme, mens Liverpool kan se frem til yderligere £37 millioner i bonusser. Bonusserne er angiveligt kædet sammen med Champions League-optrædener for Coutinho i Barcelona, og de er angiveligt nemme at opnå. Dermed kan prisen på Liverpool-spilleren nu overstige en milliard kroner. 

I går gik rygterne også på, at Coutinho havde opgivet et skifte til den catalanske hovedstad, og at han ville forsøge at rense luften med Liverpool, men det er ifølge en spansk kilde hos Sky Sports ikke helt sandt.

– Philippe har aldrig været mere opsat på at forlade Liverpool. At foreslå at Barcelona trækker sig og dropper interessen er absolut nonsens. De er all in nu. Deres kort er på bordet, og de vil aldrig opgive kampen.

 

 

Annonce