Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Top 8: De mest forhadte tilflyttere i Premier League

Af Jeppe Augustsen
01.02.2015 Kl. 21:42
Det engelske tabloidmedie har set nærmere på de mest upopulære udenlandske spillere i Premier Leagues historie.

Det vil være overraskende, hvis der ikke er en eneste spiller i nedenstående liste, som man ikke er den store fan af..

Se listen af 90min.com og deres begrundelser her:

1. El Hadji Diouf

Der kan vidst ikke herske nogen tvivl om, at senegaleseren har været den mest forhadte udenlandske spiller i Premier Leagues historie. Han har spyttet på modstandere og sågar også deres fans. Der findes vel ikke et stadion i England, hvor han ikke er blevet buhet eller piftet ud af banen?

2. Emmanuel Adebayor

Selv Tottenham-fansene er trætte af ham og han er gentagene gange blevet buhet af på White Hart Lane. Hans klub-historik, samt jubelscenen mod Arsenal-fansene, da han spillede i City, har medført, at han har meget få fans tilbage i Premier League.

3. Luis Suarez

Har bidt Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic, racismesagen mod Patrice Evra og er selvfølgelig også blevet beskyldt for at filme. Mange Liverpool-fans ønskede ham også væk fra klubben sidste sommer, selvom han scorede et hav af mål.

4. Cristiano Ronaldo

Han var en populær herre blandt Manchester United-fansene, men hos de andre Premier League-klubber var han ikke en favorit. Det var især grundet sit skuespil, der gjorde ham til en upopulær herre igennem Premier League-årene. Derudover blev han udsat for en masse kritik, da han forsøgte at få Wayne Rooney udvist til EM i 2004 på et tidspunkt, hvor de var holdkammerater i Manchester United.

5. Nicolas Anelka

Han har spillet i seks Premier League-klubber og har fået kritik for at være doven og iloyal. En spiller, der aldrig har været populær i den engelske liga – Antisemitismen i sidste sæson, da han spillede for West Bromwich, gør det ikke bedre! 

6. Diego Costa

Chelsea-angriberen har hidtil blot haft syv måneder i Premier League, men er allerede blevet en upopulær spiller – dog ikke hos Chelsea-fansene. Han viser en provokerende attitude, der gør ham meget upopulær blandt modstanderens fans. Indtil videre ligner han dog en spiller, der kun bliver bedre, når han modstanderens fans pifter af ham.

Selvom han var offeret i racismesagen med Luis Suarez, har han ikke modtaget den store sympati hos de øvrige Premier League-fans. En arrogant attitude gjorde, at mange var glade for at se ham forlade ligaen i sommer.

På Stamford Bridge er han en konge, men synspunktet er en helt anden på de andre stadions. Trods sin størrelse er han beskyldt for at falde utrolig let og er også kendt for sine provokerende gestikuleringer.

Vinterens transfervindue nærmer sig sin ende – Få den bedste dækning af rygter og bekræftede handler i vores Transfer Live her!

Annonce